2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napi aktuális

Budai Gyula: Ennyire nem nézhetik hülyének Karácsonyék az embereket + videó

Érthetetlennek nevezte Karácsony Gergely „hisztijét” Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a HírTV stúdiójában péntek este , annak kapcsán, hogy a főpolgármester politikai leszámolásról beszélt, amikor megtudta, hogy a NAV házkutatást tartott a városvezető jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél.

  • Budai Gyula: Ennyire nem nézhetik hülyének Karácsonyék az embereket + videó

Házkutatást tartott a Nemzeti-Adó és Vámhivatal Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél, illetve több magánlakásban is.A NAV akciójáról a főpolgármester számolt be elsőként a Facebook-oldalán. Karácsony bejegyzése hemzsegett a vádaskodástól, és állította, hogy politikai leszámolásról van szó, hogy ezzel őt és a kampányát gyengítsék. 

Budai Gyula a Napi aktuálisban azt üzente a főpolgármesternek, hogy nem kell bűncselekményeket elkövetni sem neki sem pedig a stábjának

Ez az ügy teljesen körbeért

- tette hozzá.

Az egykori elszámoltatási kormánybiztos emlékeztetett, csütörtöki videójában elmondta azt a külfödi céget, aki mögött Ficsor Ádám és Szigetvári Viktor állt, a Bajnai-kormány korábbi titokminisztere és államtitkára, illetve Bajnai Gordon és a DatAdat. 

A politikus felhívta a figyelmet a Szuverenitásvédelmi Hivatal jelentésére is, amely teljesen világosan feltárja és bemutatja annak a hálózatnak a működését, ami alapvetően arra irányult, hogy a magyar baloldalt befolyásolja. 

Kiemelték, a hálózat már a 2019-es önkormányzati választások során is aktív volt, és feltűntek Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti kampánya mellett is.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!