2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Napi aktuális

Brüsszelben az Örömóda helyett a Bunkócskát kellene énekelni + videó

Abszurdisztánnak nevezte Bugnyár Zoltán, a HírTV tudósítója a Napi aktuálisban azt, hogy blokád alá vette a belga rendőrség a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciának helyt adó brüsszeli épületet. Kollégánk szerint, ha nem a saját szemével látja, akkor el sem hitte volna, hogy ilyen Nyugaton megtörténhet

  • Brüsszelben az Örömóda helyett a Bunkócskát kellene énekelni + videó

Bugnyár Zoltán elmondta, az elmúlt napok azt mutatták, hogy módszeresen próbálták ellehetetleníteni a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciát

A városrész polgármestere különböző eszközökkel próbálta megakadályozni a szerinte szélsőséges, a közrend megzavarására alkalmas összejövetelt.

A rendőrséget ráküldték a rendezvényre, akik átadtak egy határozatot, hogy nem tartható tovább meg a rendezvény és mindenkinek egyesével távoznia kell, ezt a szervezők nem fogadták el, tovább folytatódott a konferencia, nem tudták elhallgattatni, még most is zajlik a díszvacsorával

- tette hozzá.

Nigel Farage, a brit Függetlenségi Párt korábbi elnöke és Gál Kinga európai parlamenti képviselő szerint, ami történt az a kommunizmusra emlékeztet. 

Csurka Istvánnak igaza lett

A Napi aktuálisban Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhelyének vezetője Csurka István író szavait idézve elmondta, a liberálisok tulajdonképpen nyugati öltönybe bújt marxista kommunisták. 

Kevesen gondoltuk akkor, hogy Csurkának igaza lesz és látjuk minden nap. Brüsszelben a beethoveni Örömóda szól, de Bunkócskát kellene hallgatni, mert azokat a kommunista időket idézik, ahol a szélsőbali mozgalom a polgármester segítségével megzsarolhatja az ételszállítót, hogy nagyon nagy bajba fog kerülni, ha kiszolgálja a békepárti, konzervatív rendezvényt

- mutatott rá. 

Ilyet nem lehet csinálni

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója egészen elképesztőnek nevezte az a hangulat, ami az elmúlt években kialakult Brüsszelben. 

Az, hogy szélsőséges, erőszakos, antifasiszta csoportok terror alá helyeznek szolgáltatókat, illetve békésen konferenciázó nemzeti konzervatívokat, akik szeretnék elmondani a háborúellenes álláspontjukat, a nemzeti szuverenitás álláspontjukat, az egészen elképesztő

- mondta el. 

Teljes beszélgetés: 

Fotó: MTI/AP/Sylvain Plazy

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Putnokon minősíthetetlen hangnemben kiabált a templomból érkezőkkel, köztük a fideszes polgármesterrel. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője erről is kifejtette véleményét a HírTV Politikai hobbista című műsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!