2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Napi aktuális

Both Hunor: A magyar ellenzék mögött volt pénz, paripa, fegyver

Egészen az amerikai titkosszolgálatig vezetnek a kampánytámogatás szálai – legalábbis erre lehet következtetni a nemzetbiztonsági szolgálatok jelentéséből. Egy olyan amerikai alapítvány utalt ugyanis Márki-Zayéknak, amely a CIA felügyelete alatt áll. A stúdióban Both Hunor, a Kontra.hu főszerkesztő-helyettese.

  • Both Hunor: A magyar ellenzék mögött volt pénz, paripa, fegyver

Az újságíró teljesen szürreálisnak nevezte, hogy  azt a bizonyos 3 milliárd forintot Amerikában élő magyarok adták össze, ezen kívül - tette hozzá - a titkosszolgálati jelentés is azt támaszotta alá, hogy az összeg néhány nap alatt összegyűlt. 

Both Hunor szerint a szereplőknek vélhetően egy tervszerű forgatókönyvük volt, olyan országokhoz hasonlóan, ahol látványosak voltak az amerikai beavatkozások. 

Jó eséllyel az lehetett a cél, hogy egy, az amerikai demokrata köröknek szófogadó kormányt állítsanak fel 2022 áprilisában

- mondta. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Leállítja a magyar baloldal támogatását a Soros-hálózat?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Nagy Ervin: Megvan az akarat a kormánypártokban a gyermekvédelmi törvény szigorítására+ videó

Nagy Ervin: Megvan az akarat a kormánypártokban a gyermekvédelmi törvény szigorítására+ videó

A Napi aktuálisban Velkovics Vilmos két vendége Horn Gábor, a Rubicon Intézet kuratóriumi elnöke és Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet vezető elemzője volt, akikkel többi között a következő témákról beszélgettek: kihelyezett frakcióülés Balatonalmádiban, már hétfőn elfogadhatja az országgyűlés Novák Katalin lemondását, már a héten bejelenthetik a kormánypárti köztársasági elnökjelöltet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!