2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Napi aktuális

Bakondi György: A baloldal ismét elszólta magát bavándorlás-ügyben

A brüsszeli tervezet lényegében migráns gettók létrehozását idézi elő, ezt Orbán Viktor miniszterelnök mondta egy rádióinterjúban. A baloldali ellenzék pedig évi hetvenezer migránst fogadna be Magyarországra. Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója volt a vendégünk.

  • Bakondi György: A baloldal ismét elszólta magát bavándorlás-ügyben

A migránsgettók létrehozásának a gondolata teljesen idegen a magyar kormányzattól - jelentette ki Bakondi György. A belbiztonsági főtanácsadó emlékeztetett, 2015-ben, amikor több százezer ember átmasírozott az országon, akkor döntött úgy a kormány, hogy megkérdezi a magyar embereket, hogy mi legyen és akkor a lakosság példátlan nagy arányban azt mondta, nem szabad ezt engedni. 

Arra a felvetésre, hogy Bauer Tamás, a Gyurcsány-párt alapítója, volt alelnöke, nemrég a Klubrádiónak nyilatkozva elmondta, hogy szerinte Magyarországnak szüksége van a bevándorlásra és a bevándorlókra és 50-70 ezer bevándorlót kellene évente befogadni, Bakondi György úgy reagált, hogy 

a magyar kormány nem a bevándorlásra alapozza a munkaerőigényének a fejlesztését és biztosítását. 

Emlékeztetett,

a DK korábban arról beszélt, hogy nincs is szó semmilyen kötelező kvótáról (...) ez egy világos beszéd, többször is volt rá példa, hogy balodal elszólta magát, de nem a választási kampányba tették, mert pontosan tisztában voltak vele, hogy a magyar választók túlnyomó többsége nem akar bevándorló országgá válni (...) sokak retinájába beleégett, amikor a Keleti pályaudvaron látták a tömeget, vagy látták a menetelését Hegyeshalom felé.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!