2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Napi aktuális

Bakondi: Az EU nem fékezi, inkább ösztönzi az illegális migrációt + videó

A kormány biztonsági és nem szociális kérdésként tekint a migrációra, azonban Brüsszel továbbra is a migráció pártján áll, miközben Európában folyamatosan nő a terrorfenyegetettség. A Napi Aktuálisban Bakondi Györgyöt, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadóját kérdeztük.

  • Bakondi: Az EU nem fékezi, inkább ösztönzi az illegális migrációt + videó

A migrációt nem kezelni kell, hanem legális keretek közé szorítani – hangsúlyozta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója reagálva az Európai Bizottság azon kinyilatkozására, hogy sikereket értek el a méltányos és hatékony migrációkezelésben. 

Majd hozzátette: nagyon sajnáljuk, hogy azokat a magyar tapasztalatokat, amelyeket az illegális migráció elleni harcban az elmúlt nyolc évben szereztünk, nem vették figyelembe az Európai Unió migrációval kapcsolatos törvénycsomagjának a kialakításakor. 

Magyarországon nem lesznek menekülttáborok, mert ez ellentétes a magyar nemzeti érdekekkel. Meglátjuk, hogy milyen pénzügyi büntetést kell fizetnünk ezért. És főleg abban reménykedünk, hogy a júniusi Európai Uniós választások után az Európai Parlament és a Bizottság összetétele is megváltozik – mondta Bakondi György a Napi Aktuálisban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!