2022. 01. 24. Hétfő Timót napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Radar 05:00

Napi aktuális

A városvezetés Budapest utolsó nagy egybefüggő zöldterületét készül felszámolni

A főváros megígérte, hogy megvédi, egy titkos hangfelvétel szerint azonban mégis beépítené az óbudai Mocsárosdűlő egy részét. Park helyett lakópark? Vendégünk volt Bús Balázs Óbuda volt polgármestere.

Hír TV

További epizódok

Ferencz Orsolya: Valós az aszteroida-becsapódás veszélye

Nagy a baj a NASA szerint! Bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe. A jelenlegi műszerekkel ugyanis nem mindegyik kisbolygó mozgása érzékelhető. Mekkora az esélye egy becsapódásnak? Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos volt a HírTV vendége. 2022. január 21.

Pandémia előtti időket idéz a migránsok száma az unió külső határain

A koronavírus előtti időket idézi az illegális határátlépések száma az Európai Unió külső határainál. A Migrációkutató Intézet elemzése szerint Kelet-Európa térségében egy új migrációs válsággóc alakult ki. Kapcsoltuk Tóth Klaudia kutatót. 2022. január 21.

Német, holland és amerikai pénzek is áramolnak Márki-Zay és Kész Zoltán hátországába

Német, holland és amerikai pénzek is áramlanak az ellenzék miniszterelnök-jelöltjéhez. Erről írt a kontra.hu. Kik finanszírozzák Márki-Zay Péter kampányát? Both Hunor újságíróval beszélgetett Gerhardt Máté műsorvezető. 2022. január 21.

Legfrissebb híreink

Célpont: Van-e visszaút

Célpont, a HírTV oknyomozó riportműsora ezúttal a mindennapjaink részévé vált LMBTQ propagandát vette górcső alá.

Hiányozni fog…

Ez most valóban poszttrauma – már ami a szerző érzéseit, fájdalmát illeti.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Dömötör: Nemet kell mondani az egészségügy privatizációjára

A miniszterelnök szerint sértő az ápolókra és az orvosokra nézve, ahogy Magyarországon az ellenzék támadja a járvány elleni védekezést. Közben Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat. Mit tervez az egészségügyben az ellenzék és mit a kormány? Dömötör Csaba államtitkár a stúdióban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!