2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Napi aktuális

„A demográfiai kérdések fontosabbak, mint a klímaválsággal való foglalkozás”

Amíg a magyarországi baloldal ukázokért és pénzért jár az Egyesült Államokba, addig a nemzeti oldal és vezetői úgy mennek külföldi utakra, olyan befolyásos személyiségekhez, mint Elon Musk, hogy kíváncsiak arra, amiket ők mondanak - jelentette ki Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője a Napi aktuálisban.

  • „A demográfiai kérdések fontosabbak, mint a klímaválsággal való foglalkozás”

Amíg a baloldal külföldi erők dollárzsoldosa, addig a konzervatív oldal a nemzeti érdekeket tűzi ki maga elé ilyen fórumokon is Zila János meglátása szerint. 

Az, hogy a világ leggazdagabb embere, Elon Musk a magyar családpolitikával foglalkozik, abba persze a baloldal egyből beleállt, de az elemző ezzel kapcsolatban elmondta, 

a baloldalra senki nem figyel külföldön, inkább ők figyelnek arra, hogy milyen parancsokat kapnak, az pedig sokatmondó, hogy a magyar családpolitika követendő példává vált. 

Az Elon Musk-Novák Katalin-talákozó kapcsán pedig megjegyezte, 

a demográfiai kérdések fontosabbak, mint a klímaválsággal való foglalkozás (...) kinek teremtsünk elfogadható jövőt, ha nem a gyerekeinknek.

Emlékeztetett, a budapesti demográfiai csúcson népes küldöttség és neves előadók vettek részt. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

A Napi aktuális vendége volt Lampé Ágnes munkatárs Szabad Európa és Haraszti Gyula újságíró Magyar Nemzet volt, akikkel többek között ezekről a témákról beszélgetett M. Dobos Marianne műsorvezető: Magyar Péter felveszi EP-mandátumát, az RMDSZ nem támogatta a TISZA Párt felvételét a Néppártba.
Lamperth Mónika lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet + videó

Lamperth Mónika lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet + videó

A Napi aktuális vendége Mesterházy Attila a Szociaisták és Demokraták alapító elnöke volt, akivel többek között ezeket a témákat érintették a műsorvezetővel: drámain rosszul szerepel a választáson a Demokratikus Koalíció, Lamperth Mónika lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!