2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Napi aktuális

32 tonna drog-alapanyagot foglaltak le a hatóságok, az értéke 480 milliárd forint

32 tonna drog-alapanyagot foglaltak le Budapesten és Sopronban, a szer 480 milliárd forintnyi extasyhoz lett volna elég. Szintén a hét híre, hogy magyar börtönbe került a hazai drogmaffia egyik kulcsszereplője. Ezekről a témákról is beszélgettünk Téglásy Kristóffal, a Drogkutató Intézet stratégiai igazgatójával.

  • 32 tonna drog-alapanyagot foglaltak le a hatóságok, az értéke 480 milliárd forint

A rendőrség szerint egy nemzetközi bűnbanda áll az elképesztő mennyiségű lefoglalt anyagok mögött, tagjainak azonosítása még folyamatban van.

Teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!