2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

„Virágh elvtárs, ez már az ítélet” – politikai leszámolás Erzsébetvárosban

A mai napig nem kapott hivatalos indoklást az erzsébetvárosi vezetéstől Virágh Előd, a Fidelitas erzsébetvárosi elnöke arról, hogy milyen okból kifolyólag kell távoznia a Piacüzemeltetési Kft. felügyelőbizottságából. Erről maga az érintett beszélt a HírTV Magyarország élőben című műsorának keddi adásában.

  • „Virágh elvtárs, ez már az ítélet” – politikai leszámolás Erzsébetvárosban

Virágh Előd Földi-Kovács Andrea műsorvezetőnek adásunkban elmondta, a felügyelőbizottságból történő visszahívásról a múlt héten értesült, viszont a vasárnapi Niedermüller-interjúból tudta meg, hogy a döntés amiatt született meg, mert nem szimpatizál a jelenlegi erzsébetvárosi vezetéssel.

Úgy fogalmazott, amikor hozzájutott ahhoz az anyaghoz, amiben látta, hogy visszahívják, akkor az olyan jelenet volt, mint A tanú című filmben, miszerint

„Virágh elvtárs, ez már az ítélet”.

A Fidelitas erzsébetvárosi elnöke szerint

a történteket tiszta és józan ésszel nézve másnak nem lehet tekinteni, mint politikai leszámolásnak. 

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Megengedhetőnek tartja, hogy Macron francia elnök NATO-katonákat küldene Ukrajnába?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!