2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Magyarország élőben

Veres Zoltán: Felborult a rend Erzsébetvárosban

Százmilliókat játszhat át Niedermüller Péter Erzsébetváros parkolási cégének. A Magyarország élőben vendége Veres Zoltán, a Fidesz-KDNP VII. kerületi önkormányzati képviselője volt.

  • Veres Zoltán: Felborult a rend Erzsébetvárosban

„Ma reggel ugye beindult ez a bizonyos megváltozott forgalmi rend és parkolási rend. Mik az első tapasztalataik? Ugye ön ott él.”

- vezette fel a témát Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Az első tapasztalatok azok arról számolnak be, hogy kaotikus helyzet alakult ki Erzsébetvárosban. Amit mi korábban prognosztizáltunk a testületi ülésen a polgármesteri előterjesztés után, az beigazolódott. Felborult a rend Erzsébetvárosban és ami a korábbi cselekedeteikre is jellemző volt, itt is káoszt okozott, a lakosság issza ennek a kárát és a közlekedési rend az teljes egészében felborult Belső-Erzsébetvárosban, így a kerület egyharmadában.”

- reagált Veres Zoltán.

Kapcsolódó anyagok:

Káosz Erzsébetvárosban

Százmilliókat játszik át Niedermüller Péter külső cégeknek az önkormányzat kasszájából

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!