2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

Tarlós István: A Lánchídra a fedezet megvan és a tervek is készen állnak

Újabb Facebook posztban kritizálta az előző városvezetést Karácsony Gergely, a stúdióban Tarlós István volt főpolgármester beszélt a jelenlegi főpolgármester munkájáról.

  • Tarlós István: A Lánchídra a fedezet megvan és a tervek is készen állnak

„Egy kommunikációs zavar van. Az a leplezetlenül, többször is kimondott állítás és álláspont, mentalitás, hogy az online térben a valóságnak nem túl nagy szerepe van, az most kétségtelen bizonyítást kezd nyerni. (…) Egyesek, még politikusok is azt kezdik állítani, hogy a Lánchíd az állam tulajdona. Ez teljes félreértés. Segítsünk egy kicsit abban, hogy ne a láthatatlan világ homályába vesszenek a tények. Kétségtelen tény és ez jogi kérdés, hogy a jogilag a város közúti hídjai, tehát Árpád-híd, Margit híd, Lánchíd, Erzsébet híd, Szabadság híd, Petőfi híd ezek egyértelműen és kizárólagosan a főváros tulajdonai”

- mondta a volt főpolgármester, Tarlós István. Elmondta, hogy az is fölmerült, hogy az előző városvezetésnek kilenc éve volt, hogy felújítsák a Lánchidat, de rengeteg dolguk volt a 2002 előtti vezetés után, ezért fontossági sorrendet kellett felállítaniuk.

Teljes beszélgetés:

Kapcsolódó cikkek:

Hallgat a baloldal a koronavírus-tesztekről

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!