2021. 09. 17. Péntek Zsófia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Magyarország élőben

Tarlós István: A Lánchídra a fedezet megvan és a tervek is készen állnak

Újabb Facebook posztban kritizálta az előző városvezetést Karácsony Gergely, a stúdióban Tarlós István volt főpolgármester beszélt a jelenlegi főpolgármester munkájáról.

„Egy kommunikációs zavar van. Az a leplezetlenül, többször is kimondott állítás és álláspont, mentalitás, hogy az online térben a valóságnak nem túl nagy szerepe van, az most kétségtelen bizonyítást kezd nyerni. (…) Egyesek, még politikusok is azt kezdik állítani, hogy a Lánchíd az állam tulajdona. Ez teljes félreértés. Segítsünk egy kicsit abban, hogy ne a láthatatlan világ homályába vesszenek a tények. Kétségtelen tény és ez jogi kérdés, hogy a jogilag a város közúti hídjai, tehát Árpád-híd, Margit híd, Lánchíd, Erzsébet híd, Szabadság híd, Petőfi híd ezek egyértelműen és kizárólagosan a főváros tulajdonai”

- mondta a volt főpolgármester, Tarlós István. Elmondta, hogy az is fölmerült, hogy az előző városvezetésnek kilenc éve volt, hogy felújítsák a Lánchidat, de rengeteg dolguk volt a 2002 előtti vezetés után, ezért fontossági sorrendet kellett felállítaniuk.

Teljes beszélgetés:

Kapcsolódó cikkek:

Hallgat a baloldal a koronavírus-tesztekről

HírTV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!