2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Magyarország élőben

Szomráky Béla: Az olasz baloldal folyamatos felőrlődését lehet látni

Szinte maximálisra erősítették területi jelenlétüket a jobboldali erők Olaszországban. Matteo Salvini jól jött ki a regionális választásokból, miközben Giuseppe Conte kormánya meggyengülve folytatja parlamenti munkáját. A helyzetet Szomráky Béla Olaszország-szakértő elemzi a Magyarország élőben műsorunkban.

  • Szomráky Béla: Az olasz baloldal folyamatos felőrlődését lehet látni

 

A műsorvezető azon kérdésére, hogy milyen eredményt hoztak az olasz regionális választások a bal-jobb meccsben az Olaszország-szakértő a következőket mondta,

nagy győzelemről a baloldal esetében nem igazán lehet beszélni, egy folyamatos felőrlődést lehet látni, még ott is, ahol sikerült megtartani a baloldali kormányzást. (…)

Szomráky Béla szerint a kormányzó erők támogatottsága folyamatosan gyengül. (…) "Méretes" zakót kapott a jobboldaltól.

 

Teljes skype beszélgetés: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!