2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Magyarország élőben

Szentiványi Mátyás: Nagyon fontos, hogy felvegyék a 3. dózist is az immunbetegségben szenvedők

Kész az oltási terv. Csütörtöktől lehet regisztrálni a harmadik oltásra. De ki milyen vakcinát kaphat? Többek között erről is kérdezte Trombitás Kristóf műsorvezető első vendégét, Szentiványi Mátyást, a gyógyszerhatóság főigazgatóját

  • Szentiványi Mátyás: Nagyon fontos, hogy felvegyék a 3. dózist is az immunbetegségben szenvedők

- Holnaptól lehet regisztráni a koronavírus elleni oltás 3. dózisára, mégpedig elsőként az Európai Unióban. Miért döntöttek úgy, hogy szükségessé válhat a 3 oltás beadása, illetve az erre való jelentkezési lehetőséget is megindítják

- kérdezte Trombitás Kristóf.

- Ez azért nehéz kérdés, mert ismét úttörők vagyunk az EU-ban. Hogy miért is döntöttünk mégis így? Nyakunkon van a negyedik hullám, a delta variáns és ki tudja milyen variánsok érkezhetnek a jövőben

- mondta a főigazgató hozzátéve, hogy egyik oltás sem nyújt teljes, 100%-os biztonságot.

- Mindig lesznek olyan emberek, akiknél a két megkapott oltás ellenére sem alakul ki védettség. Egy újabb, ráadásul még agresszívabb variánssal szemben nem biztos, hogy fel tudjuk venni a versenyt két oltással - hangsúlyozta Szentiványi Mátyás.

A gyógyszerhatóság főigazgatója figyelmeztetett: van erősen veszélyben lévő közeg és nagyon fontos, hogy felvegyék a 3 dózist is az immunbetegségben szenvedők.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!