2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Magyarország élőben

Szanyi Tibor: A Tóth Bertalantól kapott külön juttatásokért a párttagok őt támogatták

Egy párthoz való tartozás ma már inkább lelki kapocs és nem valódi műhelymunka zajlik. Erről Szanyi Tibor, az MSZP volt tagja beszélt a Hír TV Magyarország élőben című műsorának pénteki adásában. A szocialista párt korábbi alelnöke úgy fogalmazott, olyan szintű egzisztenciális függőségi rendszerek alakultak ki a politika és az élet különböző területei fölött, hogy az már a szabad véleménynyilvánítást ütötte agyon, ami pedig olyan értelemben korrupció, hogy „ha valaki bizonyos előnyökért cserébe befogja a száját”.

  • Szanyi Tibor: A Tóth Bertalantól kapott külön juttatásokért a párttagok őt támogatták

 

Szanyi Tibor határozott igennel felelt arra a kérdésre, hogy a Tóth Bertalan pártelnöktől kapott külön juttatásokért az MSZP elnökségi tagok, vagy párttagok őt támogatták, mint MSZP-elnököt.

A korábban kijelentetett „az MSZP halott” kifejezéssel kapcsolatban a politikus kiemelte, a politikai halál az, amikor egy párt nem veszi fel a ritmust az élettel, ha történnek az ügyek és elmennek mellette.

Amikor egy baloldali párt és egy szélsőjobboldali párt intézményes együttműködésbe bonyolódik, és ahogy azt már a történelem is megmutatta, a szélsőjobbal való pettingelés a baloldali pártok számára de facto halált jelent – ezt már annak kapcsán mondta Szanyi Tibor, hogy úgy nyilatkozott szerinte az MSZP sorsát a Jobbikkal kötött elvtelen szövetség pecsételte meg.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!