2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Magyarország élőben

Szánthó Miklós: A pedofilok bűnözők és a gyermekeinket akarják megrontani

A pedofília iránti minden művészi jellegű érzékenyítés a gyermekek megrontása - jelentette ki Magyarország élőben című műsorunkban az Alapjogokért Központ igazgatója. Mint ismert, az egyik streamingszolgáltató kínálatában egy, a pedofíliát relativizáló film jelent meg "Nem vagyok, aki vagyok" címmel. Szánthó Miklós műsorunkban elmondta: a pedofília nem relitivizálható, a pedofília iránt nincs tolerancia.

  • Szánthó Miklós: A pedofilok bűnözők és a gyermekeinket akarják megrontani

„Több kritika is ajnározza, hozzáteszik, hogy ez a film már milyen szép, nagy sikereket futott be nemzetközi filmfesztiválokon"

- mondta Trombitás Kristóf.

„Igenis a pedofília, az egy beteges, undorító vágy. A pedofilok azok bűnözők és a gyermekeinket akarják megrontani és igenis, a gyermekeket kell megvédeni és a gyermekeknek az áldozati pozícióját kell ez esetben minden felületen hangsúlyozni és bemutatni, nem pedig azt, amit az ilyen filmek csinálnak. Más szexuális devianciák esetében már jól alkalmazott professzionális módszerekkel, hogy megpróbálnak a nézőben egyféle empátiát, szolidaritást kiváltani az ilyen beteges állatok iránt"

- válaszolta Szánthó Miklós.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!