2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Magyarország élőben

Szabó Tamás: A szavazófülkébe is bekísértek választópolgárokat

Büntető feljelentést tesz az október 13-i választáson elkövetett cselekmények miatt Jászberény kormánypárti polgármesterjelöltje. Szabó Tamás erről a Hír TV Magyarország élőben című műsorában beszélt annak kapcsán, hogy megismétlik a polgármesterválasztást az észak-alföldi városban vasárnap. A politikus szerint a területi választási bizottság határozata megállapítja: csalással nyert 14 szavazattal a jobbikos polgármesterjelölt Jászberényben.

A jászsági fővárosban október 13-án tartott polgármesterválasztást a jobbikos Budai Lóránt nyerte, aki a Közösen Jászberényért Egyesület színeiben indult. Budai 14 szavazattal többet gyűjtött a fideszes Szabó Tamásnál, a képviselő testületbe 7 fideszes mellett a Közösen Jászberényért Egyesület néven induló ellenzék 6 jelöltje, továbbá a Mi Hazánk 1 képviselője jutott be. Az észak-alföldi várost 2010 óta irányító Szabó azonban megtámadta a helyi választási bizottság által megállapított eredményt, a területi választási bizottság pedig megállapította, hogy olyan súlyos jogsértések történtek, melyek nem csak a választópolgárok akaratát befolyásolhatták, hanem a választás eredményét is.

Egyértelműen kijelenthető, hogy csalás történt helyben a választások során? - kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető. 

A választásra vonatkozó szabályok és a választók jogainak olyan szintű megsértése, amely a választás tisztaságát egyértelműen megkérdőjelezte - mondta Szabó Tamás, a Fidesz-KDNP jászberényi polgármester-jelöltje.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!