2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Magyarország élőben

Simicskó István: A munka rendje nem változik, Magyarországnak működnie kell!

Hétfőn kezdődik a parlament őszi ülésszaka, a Magyarország élőben vendége Simicskó István a KDNP frakcióvezetője volt.

  • Simicskó István: A munka rendje nem változik, Magyarországnak működnie kell!

Az emberek számíthatnak a kormányra, a kormány számíthat a kormánypártokra – Simicskó István a KDNP frakcióvezetője a Magyarország élőben vendége. Tegnap, ezen a sajtótájékoztatón arról is szó esett, hogy a járványügyi védekezés feltételeit biztosítani kell. Hogyan tudnak a parlamenti frakciók hozzájárulni ehhez? – tette fel első kérdését vendégének Velkovics Vilmos.

Egyrészt szükség van arra, hogy a törvényhozó hatalom a szükséges törvényeket és módosításokat garantálja. Legyen meg a kormánypárti többség, ha szavazni kell. Másrészt a személyes példamutatás is nagyon fontos. (…) hasonlóan, mint az első hullám idején. Most még fokozottabb körültekintéssel fogjuk végezni a munkánkat

- fejtette ki Simicskó István. 

Amikor arról beszélt, hogy fokozódni fog a feszültség, milyen típusú feszültségre gondolt?

Az első hullám idején sajnos láttuk, hogy együttműködés helyett a széthúzás volt jellemző.  Most sem lesz túl sok esély a közös munkára, pedig az összefogás lenne a fontos!(…)A munka rendje nem változik, menete a járvány miatt sem állhat meg, lesznek törvények és törvényjavaslatok. A legfontosabb azonban mégis a járvány elleni védekezés lesz! (…)A családok támogatását, védelmét hangsúlyosabban vállalja fel a kormány – ez mindenféleképpen nagyon fontos, hiszen a KDNP a családokért dolgozik, a családok pártja! Novák Katalin nagyon jó választás - tette hozzá a politikus.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!