2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Magyarország élőben

Rozgonyi Zoltán: Egy alkalmas polgármesternek Zuglóban átláthatóságot kell teremtenie

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Rozgonyi Zoltán, Zugló alpolgármestere volt Földi-Kovács Andrea vendége a műsorban szó lesz Karácsony Gergely botrányos parkolási szerződéséről melyet az Origo hozott nyilvánosságra

  • Rozgonyi Zoltán: Egy alkalmas polgármesternek Zuglóban átláthatóságot kell teremtenie

Bizottsági felhatalmazás nélkül kötött parkolási szerződést Karácsony Gergely Zuglóban állítja a Fidesz. A kormánypárt egy hónapja kérte a kerület vezetőjét, hogy hozza nyilvánosságra a dokumentumot, amiről Karácsony Gergely azt mondta nincs ilyen. Az Origo végül megszerezte és nyilvánosságra hozta a szoftvercsomag értékesítéséről szóló megállapodást. A Fidesz szerint nem az a szenzáció, hogy számítógépes programot használ az önkormányzat hanem, hogy Karácsony Gergely megint hazudott.

 

Bruttó 4 millió forint értékű parkolási szoftverről szóló megállapodásról van szó, hogy lehet az, hogy egy ilyen tételről sem a zuglói önkormányzati képviselők, sem senki nem tudott Karácsony Gergelyen kívül? – kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető.

A szerződéskötés körülményei számunkra sem világosak, hogy betartották-e a hivatal beszerzési szabályzatában foglaltakat, illetve a közbeszerzési jogszabályokban leírt kötelezettségeket.  Ezek olyan kérdések, amelyekre a mai napig nincs válasz, hiszen tudjuk a szerződés időtartamát, tudjuk az összegét. Csak a választásokig kötődött a szerződés. Tehát polgármester úr addig szeretné megúszni a parkolással kapcsolatos problémákat, utána már nem érdekli, mi történik Zuglóban a parkolással.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!