2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Magyarország élőben

Rákay Philip: Sérült a szólásszabadság

Nem kérdés, hogy sérült a szólásszabadság azzal, hogy a Facebook letiltotta Rákay Philip videóját a genderőrületről – erről maga a kommunikációs és médiaszakember beszélt a Magyarország élőben című műsorunk pénteki adásában.

  • Rákay Philip: Sérült a szólásszabadság

Percek alatt letiltatták a Facebookon a DK-s trollok Rákay Philip videóját, amelyben a genderőrületről osztotta meg gondolatait.

Rákay Philip a HírTV stúdiójában elmondta, a tiltást csak annyival indokolták, hogy szerintük a videó gyűlöletbeszédet tartalmazott, ugyanakkor a kommunikációs- és médiaszakember közlése szerint semmiféle gyűlölet nem volt a tartalomban.

Nem dagadó érrel, ordítva, követelve bárkinek a likvidálását, nem erről volt szó, hanem elmondtam, hogy nem normális folyamat, ha emberek lónak meg kutyának képzelik magukat, illetve, ha 6-7 éves gyerekek nővé akarják magukat operáltatni, ha lehet, akkor el a kezekkel a gyerekeinktől és ne állítsák példaként minannyiunk elé

– közölte Rákay Philip.

Feltöltése után a videó egy órát sem volt a Facebookon, a producer pedig úgy gondolja, hogy a DK és a Momentum bevetette a kommentelő hadseregét, akik egyébként olykor szervezetten is megszállják az oldalát.

Megdöbbentőnek azt nevezte, hogy a jobboldali vélemények és véleményvezérek kizárólag a tűrt és a tilt kategóriába kerülnek.

Például Homonnay Gergelyt, aki Gyurcsány Ferenc kedvenc cicafiúja és aki Orbán Viktor megölésén viccelődik, őt soha nem törlik

– emelte ki.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lázár János dühös, hogy a bicskei pedofilügy nem lett kellően megtorolva

Lázár János dühös, hogy a bicskei pedofilügy nem lett kellően megtorolva

Vásárhelyi Jánosnak "a börtönben kellene megrohadnia, és minden pedofilnak", és Kónya Endrének is a börtönben, nem a presbitériumban volna a helye - jelentette ki Lázár János építési és közlekedési miniszter csütörtökön a bicskei üggyel, az intézmény volt vezetőivel kapcsolatos kérdésekre válaszolva egy más témában tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!