2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Magyarország élőben

Novák Katalin: Újabb mérföldkő előtt áll az otthonteremtési program

Novák Katalin kollégáival olyan programon dolgozik, ami arról szól, hogy még többen juthassanak saját otthonhoz, illetve az otthonteremtés feltételei még kedvezőbbek legyenek. Erről maga, a családokért felelős tárca nélküli miniszteri posztra jelölt politikus beszélt Magyarország élőben című műsorunk pénteki adásában. A család- és ifjúságügy területéért eddig államtitkári rangban felelős politikus ígéretet tett arra, nem bérlakásprogramról van szó, hanem a cél továbbra is az, hogy minél többen jussanak saját otthonhoz.

Novák Katalin rámutatott, Magyarországon az embereknek kiemelt jelentőséggel bír az, hogy önálló tulajdonban éljenek.

Nem bérlakásprogramban, hanem otthonteremtési programban gondolkodunk, az otthonteremtési programot újabb elemekkel fogjuk bővíteni

- tette hozzá.

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetésére, hogy a program még nem nyilvános, a tárca nélküli miniszteri posztra jelölt politikus elmondta, ha a kormány a támogatását adja, akkor

olyan lépéseket lehet majd bevezetni, amelyek megint egy újabb mérföldkövet tudnak jelenteni és még többen jutnak hozzá olyan otthonteremtési támogatáshoz, amelynek köszönhetően még jobb körülmények között tudnak családot tervezni, vagy gyermeket nevelni.

Arra a kérdésre, hogy miniszterként mennyivel lesz nagyobb a mozgástér, Novák Katalin elmondta, nem az az elsődleges szempont, hogy miniszterként, vagy államtitkárként látja el a feladatát valaki, ugyanakkor, ha egy terület miniszteri szintű képviseletet kap, akkor az a terület is erősödik.

HírTV

KAPCSOLÓDÓ:

Novák: Minden idők legnagyobb otthonteremtési programjára készülök

 

 

 

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Ma reggel kilenc órától rendkívüli migrációs sajtótájékoztatót tart Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó és Vargha Tamás parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!