2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Magyarország élőben

Németh Dávid: „Én azt látom, hogy nagyon nagy mozgáson van túl a forint"

335 forintnál tetőzhet a forint Németh Dávid szerint. A K&H Bank vezető elemzője A Hír TV Magyarország élőben című műsorában a hazai valuta elmúlt napokban bekövetkezett gyengülése kapcsán kifejtette: nemzetgazdasági szempontból nincs különösebb hatása, a devizahitelezés megszüntetése miatt pedig a lakosságot sem érinti a forintgyengülés.

  • Németh Dávid: „Én azt látom, hogy nagyon nagy mozgáson van túl a forint

A kora esti időszakban 333 forint fölé gyengült a forint az euróval szemben. Egyelőre az látható, hogy e körül mozog. A gyengülése elemzők szerint külső hatásoknak köszönhető. Németh Dávid szerint a mai befolyásoló tényezők kifejezetten kedvezők voltak, így jelenleg nem ez az oka.

 „Én azt látom, hogy nagyon nagy mozgáson van túl a forint, tehát elképzelhető, hogy mostanában látni fogjuk a tetejét, 334-nél maximum 335-nél és utána már nem látunk mélyrepülést, hanem inkább egy stabilizálódás következhet be.”

- mondta Németh Dávid.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!