2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:30

Magyarország élőben

Menczer Tamás: A Momentum egy ronda, lila lufi, nem több

A Momentumnak nem fontosak a kárpátaljai magyarok? A HírTV Magyarország élőben című műsorában Menczer Tamást, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárát kapcsoltuk.

  • Menczer Tamás: A Momentum egy ronda, lila lufi, nem több

„Elutasítom azt, hogy Orbán Viktor és Szijjártó Péter a tárgyalás során Ukrajna NATO-tagságának blokkolását használja fel tárgyalási eszközként” – ezt mondta Cseh Katalin az RTL Klub vasárnapi híradójában. Ezután a Momentum a közösségi oldalán magyarázkodni kezdett.

„ Azt mondták, hogy szerintük a kisebbségi jogok kevésbé fontosak összevetve Ukrajna NATO és EU tagságával. (...) Mi a kormány álláspontja ezzel kapcsolatban?”

-          kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető Menczer Tamást.

„ Nézze, azért érzem fontosnak, hogy erről beszéljünk és minél többet beszéljünk, mert mégiscsak arról van szó, hogy van egy magyar párt, amely nyilvánvalóan magyarellenes politikát folytat. És ugye a Momentum azt hirdeti magáról, hogy ő a friss párt, az új párt, a lendületes párt, a jövő pártja, de mindez hazugság, mindez alaptalan. Szerintem a Momentum egy ronda, lila lufi, nem több, és ha ez a lufi kipukkad, akkor láthatjuk, hogy nincs belül semmi.”

-          válaszolta Menczer Tamás.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!