2020. szeptember 21.,
hétfő, Máté, Mirella napja

Menczer Tamás: A Momentum egy ronda, lila lufi, nem több

Hír TV

2020. február 12., szerda 19:55

A Momentumnak nem fontosak a kárpátaljai magyarok? A HírTV Magyarország élőben című műsorában Menczer Tamást, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárát kapcsoltuk.

„Elutasítom azt, hogy Orbán Viktor és Szijjártó Péter a tárgyalás során Ukrajna NATO-tagságának blokkolását használja fel tárgyalási eszközként” – ezt mondta Cseh Katalin az RTL Klub vasárnapi híradójában. Ezután a Momentum a közösségi oldalán magyarázkodni kezdett.

„ Azt mondták, hogy szerintük a kisebbségi jogok kevésbé fontosak összevetve Ukrajna NATO és EU tagságával. (...) Mi a kormány álláspontja ezzel kapcsolatban?”

-          kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető Menczer Tamást.

„ Nézze, azért érzem fontosnak, hogy erről beszéljünk és minél többet beszéljünk, mert mégiscsak arról van szó, hogy van egy magyar párt, amely nyilvánvalóan magyarellenes politikát folytat. És ugye a Momentum azt hirdeti magáról, hogy ő a friss párt, az új párt, a lendületes párt, a jövő pártja, de mindez hazugság, mindez alaptalan. Szerintem a Momentum egy ronda, lila lufi, nem több, és ha ez a lufi kipukkad, akkor láthatjuk, hogy nincs belül semmi.”

-          válaszolta Menczer Tamás.

Hír TV