2021. január 21.,
csütörtök, Ágnes napja

Menczer Tamás: A brüsszeli migrációs stratégia maga a Soros-terv

2020. november 30., hétfő 19:01

Néhány napja megjelent Brüsszel migrációs stratégiája miszerint akár választójogot is kapnának a migránsok. A Magyarország élőben extra vendége Menczer Tamás tájékoztatásért felelős államtitkár volt.

„A múlthéten megjelent stratégiának egy részét sem tartjuk elfogadhatónak. Én meg voltam lepve mikor ezt a stratégiát olvastam pedig manapság ritkán fordul elő, hogy brüsszeli stratégiák meglepnek. Arra én sem számítottam, hogy ennyire leplezetlenül akarják megvalósítani a Soros-tervet is és ennyire leplezetlenül akarják bevándorló országgá változtatni az uniós tagállamokat. Ez egy több, mint 30 oldalas dokumentum, melyben 7 pontban gyűjtöttem ki a lényeget mikor a kollégáimmal ezzel foglalkoztunk és gyakorlatilag ez a 7 pont teljességgel és haladéktalanul megvalósítja azt a brüsszeli és azt a Soros elképzelését, hogy az Európai unió tagállamait bevándorló országgá változtassák.”

Magyarországon eddig soha annyi embernek nem volt szüksége lélegeztetőgépre, mint a tegnapi napon.

„A magyar kormány már a járvány első szakaszában mindenfajta forgatókönyvre, a legrosszabbakra is felkészült. Mi úgy vásároltunk lélegeztetőgépeket, hogy nem fordulhat elő Magyarországon, akármilyen tömeges megbetegedési fázisba is kerülnénk, hogy valakinek nem jut. Nálunk nem fordulhat az elő, hogy az orvosnak kell eldöntenie, hogy kinek jut és kinek nem, hogy ki élhet és kinek kell meghalnia. Erre a rossz forgatókönyvre számos példát láttunk Nyugat-Európai országokban. Az, hogy a kiszállítás itthon hogyan történik az nem külügyi hatáskör, nekünk az a hatáskörünk, hogy behozzuk, de nyilvánvalóan a kiszállítás és az ütemezés a járvány terjedésének megfelelően történik. Tehát oda és akkor visznek az ellátókör szakemberei lélegeztetőgépet, ahol és amikor arra szükség van”

- mondta az államtitkár. Hozzátette, az ellenzéki támadások folyamatosak. Míg korábban azt állították kevés lélegeztetőgépet szerzett be az ország, most azzal vádaskodnak meggondolatlanul sokat.

Teljes beszélgetés:

HírTV