2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Magyarország élőben

Magyarország élőben extra Fricz Tamással és Lánczi Tamással

Ma 22. alkalommal tartotta meg Orbán Viktor miniszterelnök szokásos évértékelő beszédét. Élőben kapcsoltuk az esemény helyszínét, a Várkert Bazárt. A stúdióban élőben követtük a beszédet Fricz Tamás és Lánczi Tamás politológusokkal.

  • Magyarország élőben extra Fricz Tamással és Lánczi Tamással

Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt 100 év és az elmúlt 10 év párhuzamáról adott áttekintést. Az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadójának, Fricz Tamásnak az volt az észrevétele, hogy:

"Egy működőképes modellről indult ki a beszédében és azok voltak a mára fontos mozzanatok, hogy hogyan építjük ezt tovább."

Lánczi Tamás politológus pedig a következőt emelte ki:

"Az ember mindig meggyőződik arról, hogy ma Magyarországon lényegében egy olyan politikus van, Orbán Viktor, aki képes arra, hogy egy országértékelő beszédben ne csak az elmúlt egy évet értékelje, hanem az egész kormányzati cselekvést beágyazza egy nagyobb történelmi keretbe. Láthattuk a középtávú értelmezését az elmúlt 10 évet és felvázolt egy 100 éves keretet is."

Orbán Viktor huszonkettedik évértékelő beszéde

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!