2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat 03:00

Magyarország élőben

Magyarics Tamás: Alacsony színvonalú volt a tegnapi elnökjelölti vita

Egymást sértegette Joe Biden és Donald Trump az amerikai elnökjelölti vitán, ami elemzők szerint soha nem volt még ilyen színvonaltalan. Mire számíthat a világ a novemberi választás után? Földi-Kovács Andrea vendége a Magyarország élőben Magyarics Tamás külpolitikai szakértő volt.

  • Magyarics Tamás: Alacsony színvonalú volt a tegnapi elnökjelölti vita

 

10 millió amerikai nézte tegnap este végig az első elnökjelölti vitát Joe Biden és Donald Trump között. Ahogy Magyarics Tamás rávilágított egy nagyon alacsony színvonalú vitát láthattak, kevés tartalommal, de annál több személyeskedéssel. Egy megkérdezett választó tökéletes rávilágított arra, hogy Ő bizony nem kapott választ arra, miért Bident vagy Trumpot válassza?

A kutatások Bident látták egyébként jobbnak, őt hozták ki nyertesnek. Bár azt továbbra sem tudni Biden mennyire lesz a baloldal foglya. Kampánya során kritizálta a jelenlegi Covid 19 helyzet kezelését, hatékonyabban lépne fel a vírus ellen és emellett számos társadalmi-gazdasági változást ígér. - tette hozzá a külpolitikai szakértő. 

Ez volt az első vita, de már nyilvánvaló, hogy sárdobálás lesz jellemző erre a vitasorozatra. Egy biztos, hiányzott a tartalom.  A választásokig még két vita lesz, de negatív kampányra lehet számítani. A BLM mozgalom és az abortusz-vita is előkerült

Végezetül a külpolitikai szakértő hozzátette, az emberek többsége már tudja, hogy kire adja le a voksát.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!