2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Magyarország élőben

Láng Zsolt: Az egész vitát az generálja, hogy nincs szembenézés a problémával

Karácsony Gergely felelőssége az ami Budapesten történik járvány ügyben – mondta Tarlós István, volt főpolgármester. Elmondta továbbá, hogy a mostani szabályok alapján a városvezető maga intézkedik, nem tolhatja a felelősséget másra, hozzátette kétmilliárd forint érkezett a kormánytól egészségügyre, pedig az egészségügyi intézmények nem is hozzá tartoznak. Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a jelenlegi városvezetésről és annak lépéseiről beszélt a HírTV Magyarország élőben extra című műsorában.

  • Láng Zsolt: Az egész vitát az generálja, hogy nincs szembenézés a problémával

Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője elmondta, hogy igyekeznek tájékozódni a Pesti úti otthonnal kapcsolatban, mert sok kérdésre nem kapnak választ a főváros vezetőségétől, pedig mind a fenntartó, mind a munkáltató a főváros. Hozzátette továbbá, hogy kevés szó esik ennek az emberi oldaláról is, hiszen az ott élők és dolgozók komoly veszélynek vannak kitéve. A probléma ott rejlik, hogy Karácsony Gergely médiacsatát vív, ami szerint minden rendben van, ha nincs akkor az a kormány hibája.

Az igazi kérdés az, hogy mit lehet tenni ezzel a gócponttal, hiszen ma már a 33. ember hunyt el és sajnos ez a szám folyamatosan emelkedik

- tette hozzá.

Láng Zsolt fontosnak tartaná a megfelelő kommunikációt, amelyben el lehetne mondani, hogy igen az elején történtek hibák, mostantól azonban ezt és ezt fogjuk tenni, a vitát az generálja, hogy nincs szembenézés a problémával. Valójában nem lehet tudni, hogy mi az irány, a következő hetekben, hónapokban. A múlt katonái, azok az arcok, akiken már azt hittük túl vagyunk ismét megjelentek, mintha már a DK tartaná kezében a főváros és Karácsony Gergelynek már nem lenne beleszólása bizonyos ügyekbe.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!