2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Magyarország élőben

Láng Zsolt: A plakátkampány tovább szítja a kormány és a főváros közötti ellentéteket

A főváros látványos közterületi kampányba kezdett. A plakátkampány célja, hogy felhívja a figyelmet az önkormányzatokat érintő forráselvonás lakosságot érintő káros hatásaira. Többek között erről és a Lánchíd felújítása körüli ellentmondásokról beszélgetett Láng Zsolttal, a Fidesz budapesti frakcióvezetőjével Velkovics Vilmos műsorvezető a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

  • Láng Zsolt: A plakátkampány tovább szítja a kormány és a főváros közötti ellentéteket

Mi a plakátkampány politikai részével foglalkozunk, azzal, hogy Karácsony Gergely folyamatosan azt mondja, hogy semmire nincs pénz, a főváros óriási bajban van, miközben azt látjuk, hogy egy ilyen plakátkampányra, amely tovább szítja a kormány és a főváros közötti ellentéteket, és háborús helyzetet sugall az emberek felé, erre van fedezet, erre ki tud szórni a főváros 22 millió forintot

– hangsúlyozta a Fidesz budapesti frakcióvezetője.

Láng Zsolt ezt követően leszögezte, hogy

a Fidesznek mind a kampány üzenetével, mind a ráfordított összeggel problémája van, hiszen 2021 is egy nehéz évnek ígérkezik, itt a Covid, itt a gazdasági válság, és Budapesten rengeteg segítségre váró, turizmusból és vendéglátásból élő család van. S ebben a helyzetben a főpolgármesternek az együttműködés lenne a fő feladata, és nem az, hogy a kormánnyal háborúzzon és az egyéni politikai ambícióit dédelgesse

– húzta alá.

A frakcióvezető a BKV-s reklámtenderre is kitért, amelynek kapcsán elmondta, hogy Karácsony Gergelyék önkényes döntése miatt a szervezet havi 80 millió forinttól esik el. (…)

Többek között ezzel és hasonló kérdésekkel kellene foglalkoznia a főpolgármesternek és körének, és ahhoz hogy optimalizálódjon a főváros, és odamenjen a pénz, ahová szükséges

– mutatott rá Láng Zsolt.

Teljes beszélgetés:

Kapcsolódó:

Ötmilliárddal drágább lesz a Lánchíd felújítása

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

A brit uralkodó szerint Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja annak ellenére is emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról, hogy a csapat a vasárnap esti berlini döntőben 2-1 arányban vereséget szenvedett Spanyolországtól.
Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!