2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Magyarország élőben

Koncz Zsófia: Szeretném továbbvinni édesapám örökségét

Diplomata karrier után Tokaj környékéért lobbizna a Parlamentben a motorbalesetben nemrég elhunyt Koncz Ferenc lánya. A Magyarország élőben vendége Koncz Zsófia volt, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje, aki édesapja politikai örökségét vinné tovább.

„Mennyiben kívánja ön az édesapja politikai örökségét továbbvinni ebben a bizonyos Tokaj és Szerencs közötti választókerületben?”

-          kérdezte Velkovics Vilmos.

„Én úgy gondolom, hogy édesapámnak az öröksége rendkívül fontos és mindenképp szeretném ezt továbbvinni, van mire büszkének lenni. Itt az elmúlt időszakban olyan fejlesztések és beruházások történtek, szépülnek a településeink, hogy úgy gondolom, hogy ez egy nagyon-nagyon fontos irány. Negyvenkét településből harmincnyolc település a Magyar Falu Programhoz tartozik és járva a településeket úgy látom, hogy rendkívüli fejlesztések történtek az elmúlt időszakban.”

-          válaszolta Koncz Zsófia.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Szükség van a nemzeti szuverenitást védő álláspontok megerősítésére

A pénzügyi zsarolás sem megengedett, ahogy a kényszerítés, zsarolás sem, a demokrácia így nem működik - jelentette ki Mateusz Morawieczki a lengyel jogállamiságról tartott európai parlamenti plenáris ülésen. Halkó Petrát, a Századvég nemzetközi elemzőjét kérdeztük. Közlése szerint a kettős mérce egy létező jelenség az Európai Unióban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!