2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

Koncz Zsófia: Szeretném továbbvinni édesapám örökségét

Diplomata karrier után Tokaj környékéért lobbizna a Parlamentben a motorbalesetben nemrég elhunyt Koncz Ferenc lánya. A Magyarország élőben vendége Koncz Zsófia volt, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje, aki édesapja politikai örökségét vinné tovább.

  • Koncz Zsófia: Szeretném továbbvinni édesapám örökségét

„Mennyiben kívánja ön az édesapja politikai örökségét továbbvinni ebben a bizonyos Tokaj és Szerencs közötti választókerületben?”

-          kérdezte Velkovics Vilmos.

„Én úgy gondolom, hogy édesapámnak az öröksége rendkívül fontos és mindenképp szeretném ezt továbbvinni, van mire büszkének lenni. Itt az elmúlt időszakban olyan fejlesztések és beruházások történtek, szépülnek a településeink, hogy úgy gondolom, hogy ez egy nagyon-nagyon fontos irány. Negyvenkét településből harmincnyolc település a Magyar Falu Programhoz tartozik és járva a településeket úgy látom, hogy rendkívüli fejlesztések történtek az elmúlt időszakban.”

-          válaszolta Koncz Zsófia.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!