2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Magyarország élőben

Koncz Zsófia: A választás tétje az ott élők jövője

A vidékükön elindult egy olyan fejlődés, amelyet az ott élők szeretnének, hogyha folytatódna - mondta el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Koncz Zsófia. A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje arról is beszélt, hogy az időközi választás tétje az ott élők jövője.

  • Koncz Zsófia: A választás tétje az ott élők jövője

Vasárnap időközi országgyűlési választást tartanak a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. számú választókörzetében, ahol Koncz Zsófia a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje.

Egy hosszú és nagy amplitúdóval kilengő kampányidőszakon vagyunk túl, amelyben Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje sok időt töltött terepen.

Milyen tapasztalatokat szerzett és milyen elvárásokkal találkozott az elmúlt időszakban

– tette fel a kérdést a műsorvezető, Földi-Kovács Andrea Koncz Zsófiának.

Mintegy két hónapja tart ez a kampány, és 42 településről beszélünk a választókerületben, amelyek mindegyikén jártam, és nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam. Az pedig sok erőt adott, hogy édesapámról mindenkinek volt egy jó gondolata – mondta el Koncz Zsófia.

A Fidesz-KDNP jelöltje kitért arra is, hogy azt látja, hogy

a vidékükön elindult egy olyan fejlődés, amelyet az ott élők szeretnének, hogyha folytatódna.

Konkrét példaként a Tiszaluc és Tiszadob közötti útszakasz felújítását hozta, amely egy konkrét kérés volt a kampány elején a lakosoktól, amelyet egy petíció előzött meg, és ezt a petíciót a Magyar Közút be is fogadta, és ennek az útszakasznak a felújítása gyakorlatilag a héten be is fejeződik – hangzott el. Koncz Zsófia mindehhez hozzátette, hogy

a 37-es út kétszer két sávosítása is egy olyan fejlesztés, amire már rég vártak, és úgy tűnik, hogy ez a projekt is megvalósul majd.

Az infrastrukturális fejlesztéseken túl szó esett még a jelenlegi munkahelyek megtartásáról és újak teremtéséről, de a választás tétjéről is.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!