2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Magyarország élőben

Koncz Ferenc: Szerencs újkori történelme hozzákapcsolódik a csokoládéhoz

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlés képviselője és Egeli Zsolt, Szerencs alpolgármestere beszélgettek Földi-Kovács Andrea műsorvezetővel a XII. Szerencsi Országos Csokoládé Fesztiválról.

Mit jelent Szerencsnek a csokoládé? – kérdezte Földi Kovács Andrea

Mindent. Szerencs újkori történelme hozzákapcsolódik a csokoládéhoz és abban a pillanatban amikor az édesipar másik lábát adó cukorgyárunkat bezárták 2008-ban, akkor döntöttünk úgy ebben a kérdésben, hogy vissza kell helyeznünk Szerencset az élelmiszeripar térképére. Már akkor is egy nagy érdeklődést kiváltó fesztivált tudtunk szervezni, amely akkor csak 1 napos volt, azóta már rendkívüli módon kibővült.

– válaszolt Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlés képviselője.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!