2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Magyarország élőben

Koncz Ferenc: Szerencs újkori történelme hozzákapcsolódik a csokoládéhoz

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlés képviselője és Egeli Zsolt, Szerencs alpolgármestere beszélgettek Földi-Kovács Andrea műsorvezetővel a XII. Szerencsi Országos Csokoládé Fesztiválról.

  • Koncz Ferenc: Szerencs újkori történelme hozzákapcsolódik a csokoládéhoz

Mit jelent Szerencsnek a csokoládé? – kérdezte Földi Kovács Andrea

Mindent. Szerencs újkori történelme hozzákapcsolódik a csokoládéhoz és abban a pillanatban amikor az édesipar másik lábát adó cukorgyárunkat bezárták 2008-ban, akkor döntöttünk úgy ebben a kérdésben, hogy vissza kell helyeznünk Szerencset az élelmiszeripar térképére. Már akkor is egy nagy érdeklődést kiváltó fesztivált tudtunk szervezni, amely akkor csak 1 napos volt, azóta már rendkívüli módon kibővült.

– válaszolt Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlés képviselője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Román katonák lepték el Nagyváradot

Román katonák lepték el Nagyváradot

Estébe nyúló katonai parádéval ünnepelték meg szombaton Nagyvárad román megszállását. Szent László városába 105 éve, 1919. április 20-án vonult be a román hadsereg. Akkor mindössze 5 százalékos volt a románság aránya a városban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!