2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Magyarország élőben

Kiszelly Zoltán: Úgy várták a Pfizert, mintha az új iPone-ért álltak volna sorba

Az ellenzéki kampánynak sikerült elérnie azt a célt, hogy szinte életérzésért transzformálja a Pfizert – erről Kiszelly Zoltán beszélt Magyarország élőben extra című műsorunkban. A politológus szerint az ellenzéki propaganda úgy próbálja támadni a keleti vakcinákat, hogy azzal esetleg majd nem engedik be az embereket az Egyesült Államokba, vagy Nyugat-Európába.

Kígyózó sorok voltak pénteken az oltópontokon, az ellenzéki Hadházy Ákos szerint káosz volt, Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke egyenesen lemondásra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt. Velkovics Vilmos felvezetőjére reagálva Kiszelly Zoltán elmondta, az ellenzék az oltásellenes kampányát mindig más hírbe csomagolja, és most is ezt látni.

Egyébként pedig azt látni, hogy nagy az érdeklődés az oltás iránt és az emberek, ha lehet élnek a lehetőséggel

– tette hozzá.

Felidézte, hasonló jeleneteket lehetett látni Németországban, ahol az emberek többségének az AstraZeneca vakcinával kapcsolatban voltka fenntartásaik, majd, amikor a jelentkezést kinyitották az emberek előtt, akkor az oltópontokon tömegek vártak az oltásra, ezért is fontos a regisztráció, az ütemezés.

Kiszelly Zoltán arról is beszélt, hogy szerinte főként olyanok vártak ma az oltópontokon Pfizer vakcinára, akik a „globalizáció nyertesei”, akik elhitték azt az ellenzéki szólamot, hogy a keleti vakcinák beadatása esetén nem lehet majd Nyugat-Európába utazni.

Például az orosz vakcina elismerése küszöbön áll, tehát az Európai Unióban biztos szabad mozgást fog engedélyezni

– tette hozzá.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!