2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Magyarország élőben

Kiszelly Zoltán: Úgy várták a Pfizert, mintha az új iPone-ért álltak volna sorba

Az ellenzéki kampánynak sikerült elérnie azt a célt, hogy szinte életérzésért transzformálja a Pfizert – erről Kiszelly Zoltán beszélt Magyarország élőben extra című műsorunkban. A politológus szerint az ellenzéki propaganda úgy próbálja támadni a keleti vakcinákat, hogy azzal esetleg majd nem engedik be az embereket az Egyesült Államokba, vagy Nyugat-Európába.

Kígyózó sorok voltak pénteken az oltópontokon, az ellenzéki Hadházy Ákos szerint káosz volt, Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke egyenesen lemondásra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt. Velkovics Vilmos felvezetőjére reagálva Kiszelly Zoltán elmondta, az ellenzék az oltásellenes kampányát mindig más hírbe csomagolja, és most is ezt látni.

Egyébként pedig azt látni, hogy nagy az érdeklődés az oltás iránt és az emberek, ha lehet élnek a lehetőséggel

– tette hozzá.

Felidézte, hasonló jeleneteket lehetett látni Németországban, ahol az emberek többségének az AstraZeneca vakcinával kapcsolatban voltka fenntartásaik, majd, amikor a jelentkezést kinyitották az emberek előtt, akkor az oltópontokon tömegek vártak az oltásra, ezért is fontos a regisztráció, az ütemezés.

Kiszelly Zoltán arról is beszélt, hogy szerinte főként olyanok vártak ma az oltópontokon Pfizer vakcinára, akik a „globalizáció nyertesei”, akik elhitték azt az ellenzéki szólamot, hogy a keleti vakcinák beadatása esetén nem lehet majd Nyugat-Európába utazni.

Például az orosz vakcina elismerése küszöbön áll, tehát az Európai Unióban biztos szabad mozgást fog engedélyezni

– tette hozzá.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Szükség van a nemzeti szuverenitást védő álláspontok megerősítésére

A pénzügyi zsarolás sem megengedett, ahogy a kényszerítés, zsarolás sem, a demokrácia így nem működik - jelentette ki Mateusz Morawieczki a lengyel jogállamiságról tartott európai parlamenti plenáris ülésen. Halkó Petrát, a Századvég nemzetközi elemzőjét kérdeztük. Közlése szerint a kettős mérce egy létező jelenség az Európai Unióban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!