2021. augusztus 1.,
vasárnap, Boglárka napja

Kiszelly Zoltán: Úgy várták a Pfizert, mintha az új iPone-ért álltak volna sorba

2021. április 30., péntek 19:04

Az ellenzéki kampánynak sikerült elérnie azt a célt, hogy szinte életérzésért transzformálja a Pfizert – erről Kiszelly Zoltán beszélt Magyarország élőben extra című műsorunkban. A politológus szerint az ellenzéki propaganda úgy próbálja támadni a keleti vakcinákat, hogy azzal esetleg majd nem engedik be az embereket az Egyesült Államokba, vagy Nyugat-Európába.

Kígyózó sorok voltak pénteken az oltópontokon, az ellenzéki Hadházy Ákos szerint káosz volt, Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke egyenesen lemondásra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt. Velkovics Vilmos felvezetőjére reagálva Kiszelly Zoltán elmondta, az ellenzék az oltásellenes kampányát mindig más hírbe csomagolja, és most is ezt látni.

Egyébként pedig azt látni, hogy nagy az érdeklődés az oltás iránt és az emberek, ha lehet élnek a lehetőséggel

– tette hozzá.

Felidézte, hasonló jeleneteket lehetett látni Németországban, ahol az emberek többségének az AstraZeneca vakcinával kapcsolatban voltka fenntartásaik, majd, amikor a jelentkezést kinyitották az emberek előtt, akkor az oltópontokon tömegek vártak az oltásra, ezért is fontos a regisztráció, az ütemezés.

Kiszelly Zoltán arról is beszélt, hogy szerinte főként olyanok vártak ma az oltópontokon Pfizer vakcinára, akik a „globalizáció nyertesei”, akik elhitték azt az ellenzéki szólamot, hogy a keleti vakcinák beadatása esetén nem lehet majd Nyugat-Európába utazni.

Például az orosz vakcina elismerése küszöbön áll, tehát az Európai Unióban biztos szabad mozgást fog engedélyezni

– tette hozzá.

Teljes beszélgetés:

HírTV