2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Magyarország élőben

Kereki Gergő: Régi káderek a városházán

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Kereki Gergő, a Mandiner főszerkesztő helyettese volt Velkovics Vilmos vendége.

  • Kereki Gergő: Régi káderek a városházán

Tordai Csaba Magyarország egyik legjobb közjogásza és én hosszú éve óta baráti viszonyban is vagyok vele, talán ez sem titok és mindenképpen remélem, hogy segíteni fogja a munkámat, azon meglepődnék, ha főjegyző szeretne lenni és beadná az ezzel kapcsolatos pályázatát, arra kérem önöket, hogy a törvénynek megfelelő rendben várjuk végig ezt a folyamatot. Tordai Csaba jogi tudására mindenképpen szeretnék számítani, valószínűleg inkább más formában, mint a hivatalon belül, inkább valamilyen tanácsadói együttműködés keretében – nyilatkozta Karácsony Gergely.

Itt is egy visszatérésről van szó, de október 13 óta visszhangzik a sajtó ilyen visszatérő nagy nevekről, nekem az jutott eszembe mikor a Dallas sorozatban Bobby, aki meghalt korábban egyszer csak kilép a zuhany alól és visszatér a sorozatba. Olyan nevek kerület elő, akiket gyakorlatilag elfelejtettünk, a kampányban már megjelentek ők? – kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

A cikkünk alapkoncepciója is az volt, hogy megnézzük kik voltak ők. Visszajöttek, ugye ez eleve a címlapon lévő szöveg is, az alap kutatási kérdés az az volt, hogy Karácsony Gergely és a Momentum részéről is elhangzott az az ígéret, hogy október 13. után új arcok, friss arcok fognak vezető pozícióba kerülni, ehhez képest a jobboldalon már akkor megfogalmazódott egy olyan félelem, hogy itt a 2010 előtti balliberális elitnek a restaurációja jön, hogy ha Karácsony Gergelyék nyernek. Ennek jártunk utána, hogy a kampányban, illetve az elmúlt két és fél hétben, ugye már két és fél hét telt el október 13 óta, az elmúlt időszakban milyen tendenciák rajzolódnak ki és mire lehet inkább számítani.

-          Kereki Gergő, a Mandíner főszerkesztő helyettesét.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!