2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Magyarország élőben

Kendernay János: A bukás kérdése relatív

A hitelvesztés miatt büntették meg a választók az LMP-t, elsősorban ennek helyreállításán dolgozna Kendernay János, az LMP új társelnöke. A politikus Magyarország élőben című műsorunkban kifejtette: az LMP pártszakadása, majd az utódpártok sikertelensége is azt jelzi, hogy szükséges a párt döntéshozatalának megreformálása.

  • Kendernay János: A bukás kérdése relatív

Volt versenysportolóként a kihívások motiválják Kendernay Jánost, az LMP új társelnökét. Az ex-diplomata szerint Magyarországon és Európában a zöld ügyek megjelennek.

Az új társelnöke szerint a pártja elvesztette hitelét, a politikusok pedig leamortizálódtak. A politikus a műsorban védte Demeter Mártát, aki szerinte tisztességesen végezte a munkáját, azonban a képviselőnő ügyét és az ezzel kapcsolatos eljárást nem kívánta minősíteni, ugyanis Kendernay János szerint meg kell várni, hogy hogyan működik Magyarországon az igazságszolgáltatás.

Földi-Kovács Andrea kérdésére Kendernay János elmondta, reméli, hogy 2024-ben Zöld budapestről fogunk beszélni.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyulán kampányolt Lázár János

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.
Turistákat öltek Afganisztánban

Turistákat öltek Afganisztánban

Fegyveresek agyonlőttek három külföldi turistát és egy afgán állampolgárt az Afganisztán középső részén fekvő Bamiján tartományban pénteken - közölte a tálibok belügyminisztériuma.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!