2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sissi zsiráfjától a biodómig

Következik:

Európai Híradó 04:00

Magyarország élőben

Kendernay János: A bukás kérdése relatív

A hitelvesztés miatt büntették meg a választók az LMP-t, elsősorban ennek helyreállításán dolgozna Kendernay János, az LMP új társelnöke. A politikus Magyarország élőben című műsorunkban kifejtette: az LMP pártszakadása, majd az utódpártok sikertelensége is azt jelzi, hogy szükséges a párt döntéshozatalának megreformálása.

  • Kendernay János: A bukás kérdése relatív

Volt versenysportolóként a kihívások motiválják Kendernay Jánost, az LMP új társelnökét. Az ex-diplomata szerint Magyarországon és Európában a zöld ügyek megjelennek.

Az új társelnöke szerint a pártja elvesztette hitelét, a politikusok pedig leamortizálódtak. A politikus a műsorban védte Demeter Mártát, aki szerinte tisztességesen végezte a munkáját, azonban a képviselőnő ügyét és az ezzel kapcsolatos eljárást nem kívánta minősíteni, ugyanis Kendernay János szerint meg kell várni, hogy hogyan működik Magyarországon az igazságszolgáltatás.

Földi-Kovács Andrea kérdésére Kendernay János elmondta, reméli, hogy 2024-ben Zöld budapestről fogunk beszélni.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!