2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Magyarország élőben

Karácsony Gergelynek garantálnia kellene a főváros alapvető működését

  • Karácsony Gergelynek garantálnia kellene a főváros alapvető működését

Ingatlaneladásokkal egészítené ki a költségvetését a fővárosi önkormányzat. A Városháza idén összesen 72 ingatlant bocsátana áruba több mint 8 milliárd forint bevételt remélve. A fővárosi Fidesznél azt mondják, most éppen a családi ezüsthöz nyúl Karácsony Gergely, amire korábban még nem volt példa.

A főpolgármester gyakran nyilatkozik arról, hogy az elvonások miatt lehetetlen helyzetbe kerülhet Budapest. A Magyar Nemzet ugyanakkor egy olyan pénzügyi kimutatásra hivatkozva azt írta, hogy Budapest számláján több mint 120 milliárd forint volt decemberben.

Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője volt Földi-Kovács Andrea vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

„Karácsony Gergely inkább az érzelmekre hat és politikai csatározást folytat, mi pedig próbáljuk a számok mentén kideríteni az igazságot.”

- jegyezte meg Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője.

„Az amerikai szektor legmeghatározóbb pénzügyi elemzője is azt mondta, hogy egy tartalékokkal rendelkező, stabil hátterű fővárosi költségvetés van és felértékelték egyébként a főváros besorolását. Tehát mindenki, aki a számok mentén értékel, az azt mondja, hogy stabil a főváros.”

- folytatta Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője.

HírTV

Kapcsolódó anyagok:

Magyar Nemzet: Tavaszig kétmilliárdos bevételt tervez ingatlaneladásokból a főváros

Budapesti srácok: Egy városvezetőnek nem a siránkozás a dolga

Karácsony Gergely továbbra is magyarázkodik a Lánchíd költségvetésével kapcsolatban

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!