2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Balaton retró 11:00

Magyarország élőben

Ifj. Lomnici Zoltán: Előre beárazták Karácsony miniszterelnök-jelöltségét

A Századvég legfrissebb kutatása szerint Karácsony Gergely elutasítottsága magasabb, mint a baloldali összefogásé. Miért nem kedvelik a főpolgármestert, aki jövőre Magyarország miniszterelnöke lenne? A Magyarország élőben vendége Ifj. Lomnici Zoltán volt.

  • Ifj. Lomnici Zoltán: Előre beárazták Karácsony miniszterelnök-jelöltségét

„Nem csak önök, a Závecz Research is megfuttatta azt a kérdéskört, hogy bizonyos baloldali kérdésekről hogyan gondolkoznak a választópolgárok. Többek között arról is kérdezte az embereket, hogy a miniszterelnök-jelölt-jelöltekről miként vélekednek, és nekik az jött ki, hogy mind Jakab Péter, mind Dobrev Klára már megelőzi a versenyben a népszerűségi mutatóban Karácsony Gergelyt"

- jegyezte meg Trombitás Kristóf műsorvezető.

 

„Teljesen nyilvánvaló, hogy minden kártya ki lett játszva ezzel kapcsolatban meggyőződésem szerint és előre beárazták Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségét és a kártyák alatt még azt is értem természetesen, hogy mérlegelték, hogy ki mögött milyen pro és kontra érvek sorakoznak föl, hogyha elindítanák miniszterelnök-jelöltként, ez természetesen zárójelben azt is jelenti, hogy én is azokkal értek egyet, akik szerint egy Gyurcsány show várható"

- mondta Ifj. Lomnici Zoltán.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Közleményt adott ki a szaktárca az üzemanyagárakról

Közleményt adott ki a szaktárca az üzemanyagárakról

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!