2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Magyarország élőben

Ifj. Lomnici Zoltán: Államcsíny kezd kibontakozni az Egyesült Államokban

Egy bukott államra emlékezet most Amerika. Százezer áldozatot követelt a járvány, lángolnak a városok, ugyanakkor a kommunisták arról győzködik az országot, hogy engedjék az anarchizmust a szívükbe.

  • Ifj. Lomnici Zoltán: Államcsíny kezd kibontakozni az Egyesült Államokban

„Azt mondják, hogy egy kezdődő államcsíny kezd kibontakozni az Egyesült Államokban. Ha itt mindent kiterjeszteni értelmezünk, akkor a rendőrség valóban az összes bűnüldöző szervet érinti, ehhez kapcsolódik egy másik mozgalom, a „Tiltsuk be a börtönöket”, ez is egy létező mozgalom az Egyesült Államokban és az utolsó és nyilván a fő célpont Trump. Ne kerülgessük a forró kását… Ez az egész, egyébként Nagy-Britanniában is végső soron az amerikai elnök elleni belpolitikai támadásról és az ő megbuktatásáról szól”

- mondta a Századvég jogi szakértője, Ifj. Lomnici Zoltán.

Teljes beszélgetés:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!