2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Magyarország élőben

Horváth László: Az iskolai erőszakkal szemben fellépni olyan önvédelem, amellyel az iskoláinkat védjük

Az iskolarendőrség felállítására azért van szükség, mert abban az iskolában, ahol erőszak van, ott nem lehet sem tanítani, sem pedig tanulni, az iskolai erőszakkal szemben fellépni az pedig egy olyan önvédelem, amivel az iskoláinkat védjük – jelentette ki Horváth László fideszes országgyűlési képviselő a Magyarország élőben extra című műsorunkban hétfőn.

  • Horváth László: Az iskolai erőszakkal szemben fellépni olyan önvédelem, amellyel az iskoláinkat védjük

Horváth László leszögezte, „álljt” kell mondani arra, amikor diákok fenyegetnek, megfélemlítenek, bántalmaznak pedagógusokat, vagy éppen saját diáktársaikat.

Gyöngyöspata jó példa volt arra, hogy ahol az erőszak vált úrrá és ahol az erőszakos diákok a hangadók, az az iskola kiürül

– tette hozzá a politikus.

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetésére, hogy néhány esetet látni a közösségi médiában, a képviselő elmondta, felmérések bizonyítják, hogy nagyon sokan – köztük tanárok sem – nem beszélnek az ügyekről. Példaként hozta fel, hogy Gyöngyöspatán is van olyan pedagógus, aki még most sem mer nyilatkozni, mert fél a megtorlástól.

Gyöngyöspatai szülők mondták, hogy a volt olyan gyerek, aki otthon sem mert beszélni, csak látni lehetett rajtuk a félelmet, a frusztrációt és magukban hordták a megélt traumákat akár éveken keresztül is

– ismertette Horváth László.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!