2020. július 13.,
hétfő, Jenő napja

Hollik István: Nem fogjuk könnyen feladni

2019. november 28., csütörtök 20:08

Karácsony Gergely szavai és a tettei nincsenek összhangban a tervezett fővárosi szuperkórházzal kapcsolatban - jelentette ki Hollik István kormányszóvivő Magyarország élőben című műsorunkban. A politikus kifejtette: nem fogják könnyen feladni, a jövő hétre összehívott Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának is napirendjére tűzik a kérdést.

„Természetesen könnyen nem fogjuk feladni, hiszen mégiscsak arról van szó, hogy van egy olyan elképzelés mely szerint a kormány támogatásával létre tud jönni egy olyan XXI. századi modern kórház, amely nem csak a budapestiek, hanem az agglomerációban, Budapest környékén élők egészségét és gyógyulását tudja szolgálni.”

- mondta Hollik István kormányszóvivő. Hozzátette, egy kórház ügyével nem illik viccelődni, hiszen emberek élete múlhat azon, hogy milyen egészségügyi ellátáshoz jutnak.

A politikus kijelentette, nevetséges, hogy az ellenzék úgy viselkedik mintha keverné a szavakat mivel október 13 előtt stadionstopról beszéltek, most pedig kórházstop lett az ígéreteikből.

Teljes beszélgetés: 

Kapcsolódó cikkek: 

Gulyás Gergely: Megszaporodtak a tiltott határátlépési kísérletek

HírTV