2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Magyarország élőben

Hollik István: Erőt tudunk mutatni a baloldal számára

Továbbra is egy színjáték az ellenzéki előválasztás, ami a biztos, aki a baloldal miniszterelnök-jelöltje lesz, az Gyurcsány Ferenc embere lesz – jelentette ki Hollik István Magyarország élőben című műsorunkban. A Fidesz kommunikációs igazgatója arról is beszélt, miért nagyon fontos, hogy minél több aláírják a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű petíciót.

  • Hollik István: Erőt tudunk mutatni a baloldal számára

Hollik István szerint a DK elnöke „kinézte magának” Karácsony Gergelyt, hiszen a volt miniszterelnök továbbra is nagy hatalomtechnikus, elég, ha csak arra gondolunk, hogy annak idején könnyen „kipöccintette” Medgyessy Pétert is a kormányfői székből.

Medgyessy pont olyan gyenge és karakter nélküli figura volt, mint most Karácsony Gergely, így vélhetően most is ugyanez történne

– tette hozzá. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azt látni, hogy Karácsony főpolgármesterként az elmúlt két évben nem bizonyította be, hogy kompetens, jó vezető lenne.

Arra a felvetésre, hogy Dobrev Klára, a DK kampánynyitó kongresszusán azzal fenyegetőzött, hogy felszámolják az Orbán-rendszert, amit csak úgy tudnak elérni, ha az államigazgatásban és a közigazgatásban is tisztogatásba kezdenek, Hollik István elmondta, tipikusan azt a baloldali agresszív tempót látni, mint Gyurcsány idejében, aki a hatalom megtartásáért lovas rohamot vezényelt békés tüntetők közé.

Itt a lényeges azonban az, hogy egy veszélyes korban élünk, látjuk, hogy mi történik Afganisztánban, itt van a koronavírus negyedik hulláma, az EU intézményrendszere recseg-ropog, óriási belső feszültséget feszítik szét az európai együttműködés keretét, veszélyes vizeken evezünk, ugyanakkor Magyarország hajója nagy lendülettel halad a célja felé

– mutatott rá a politikus.

Hollik István szerint az a kérdés, hogy a hazánk a nehézségeket ügyesen ki tudja-e kerülni, de – mint fogalmazott – ehhez kell egy jó kapitány, aki képes erre, de Gyurcsány Ferenc nem ilyen ember, ő egyszer már megmutatta és

jéghegynek vezette Magyarország hajóját, sőt majdnem meg is lékelte teljesen.

A kommunikációs igazgató szerint ma hazánkban nagyok sok olyan ember él, aki a rossz emlékek miatt nem akar újabb Gyurcsány-korszakot, ezért is fontos, hogy minél többen aláírják a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű petíciót.

Meg tudjuk mutatni, erőt tudunk mutatni a baloldal számára, hogy nagyon sokan vagyunk, akik nem szeretnék, hogy Gyurcsány a bandájával hatalomra kerüljön

– jelentette ki.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

A Tisza Párt alelnöke most a szurkolók körében fotóztatja magát, azt mutatva, hogy ő nem a VIP-páholyok világában érzi jól magát. A valóság azonban az, hogy Magyar korábbi életét VIP-páholyokban és az annál is drágább skyboxokban töltötte.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!