2020. május 28.,
csütörtök, Emil, Csanád napja

Hollik István: Az ellenzék a magyar nemzeti érdeket támadja

Hír TV

2019. szeptember 10., kedd 20:16

Felháborítónak nevezte Hollik István a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, hogy a teljes hazai ellenzék szembefordult azzal, hogy Trócsányi László szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosnak jelölték. A kormányszóvivő rámutatott, azzal a nemzeti érdekkel fordul szembe az ellenzék, hogy Trócsányi László megkapja a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosi posztot, vagyis az ellenzék valójában a magyar nemzeti érdeket támadja.

Trócsányi László vallja, hogy az európai keresztény kultúrát meg kell védeni, egy olyan Európai Uniót kell építeni, amely tiszteli és nem bekebelezi a nemzeteket, a bevándorlást pedig meg kell állítani, így teljesen világos, hogy őt azért fogják támadni, mert az Európai parlamentben ott ülnek azok a bevándorláspárti erők, akiknek bajuk van azzal, hogy Magyarország meg akarja védeni a keresztény értékeket és meg akarja állítani a bevándorlást - hívta fel rá a figyelmet Hollik István.

A magyarországi ellenzéki politikusok megnyilvánulásaival kapcsolatban a kormányszóvivő ócska és aljas politizálásról beszélt. Kiemelte, az ellenzékiek nem veszik észre azt, hogy összefüggés lehet a folyamatosan csökkenő támogatottságuk és aközött a politika között, amit folytatnak.

Az a politika, amit ők folytatnak, az arról szól, hogy forduljunk szembe a saját országunkkal, forduljunk szembe a nemzeti érdekekkel

– tette hozzá.

A kormányszóvivő egyértelműen nemzeti érdeknek nevezte, hogy Trócsányi László legyen a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztos. A politikus leszögezte, aki ezt támadja, az nem a kormányt, hanem a magyar nemzeti érdeket támadja.

Teljes beszélgetés: 

Hír TV