2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Magyarország élőben

Hollik István: A mi álláspontunk benne van az alaptörvényben

Egész pályás letámadásra készül az ellenzék 2022-ben, de egyelőre még csak a szivárványos zászlónál tartanak. A Magyarország élőben vendége Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

  • Hollik István: A mi álláspontunk benne van az alaptörvényben

„Mi a családok pártján állunk és a Fidesz-KDNP számára a gyermek az első és mi úgy gondoljuk, hogy minden egyes gyermeknek, aki megszületik a világban és Magyarországon, annak joga van egy édesanyához és egy édesapához. (…) Bárcsak azoknak a kerületeknek, amiket most a baloldal vezet ez lenne a legnagyobb problémája, hogy milyen zászlókat tesznek ki. Van egy olyan érzése az embernek, mintha ezt provokációként tennék”

- mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hozzátette, Magyarországon demokrácia van és demokratikus választáson ezeket a baloldali politikusokat választották meg az ezekben a kerületekben élők. Ezt, valamit ezeknek a politikusoknak a döntéseit tiszteletben kell tartani, még akkor is ha ezzel a kormánypárt nem ért egyet.

Teljes beszélgetés:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!