2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Magyarország élőben

Hidvéghi Balázs: Az EP elmarasztaló ítélete a bevándorláspárti erők újabb nyomásgyakorlása

Elmarasztalta Magyarországot az Európai Parlament. A magyar mellett a lengyel jogállamisági eljárást is érintette ez a bizonyos határozat, amely nem kötelező érvényű.

  • Hidvéghi Balázs: Az EP elmarasztaló ítélete a bevándorláspárti erők újabb nyomásgyakorlása

„446 igen, 178 nem és 41 tartózkodás mellett az Európai Parlament itt Strasbourgban elfogadta azt a határozattervezetet, amely bírálja a magyarországi illetve a lengyelországi jogállamiságot. Mit szól a szavazás eredményéhez? Mik az első reakciók?” - kérdezte Zöldhegyi Katalin, a Hír TV tudósítója.

„Nézze, az a helyzet, hogy látható, hogy ez a politikai nyomásgyakorlás, amit egy jó ideje már itt folytatnak a bevándorláspárti erők Magyarország és a magyar kormány ellen az folytatódik. Ennek ez egy újabb állomása volt. Annyiban nem volt meglepő az eredmény, hogy erre lehetett számítani, én azt kifejezetten pozitív változásnak érzékelem ugyanakkor, hogy a Néppárton belül a támogatottságunk az növekedett (…).”

– válaszolta Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője.

Kapcsolódó anyagok: 

Hidvéghi: az EP Magyarországot elmarasztaló határozata a Soros-szervezetek és a bevándorláspárti erők újabb nyomásgyakorlása

Megszavazták a magyarországi jogállamiság helyzetét elítélő határozat-tervezetet

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!