2023. 09. 28. Csütörtök Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Magyarország élőben

Halkó Petra: A magyarok értékstruktúrájában kulcsszerepet játszik a hagyományos családmodell

A magyarok többsége szerint nem való az óvodákba és az általános iskolákba az LMBTQ-érzékenyítés, erről készített felmérést a Századvég. A Magyarország élőben vendége Halkó Petra, a Századvég elemzője volt.

  •  Halkó Petra: A magyarok értékstruktúrájában kulcsszerepet játszik a hagyományos családmodell

„Összességében minek tudja be ezt az eredményt? (…) Mi volt az összbenyomása a magyarok felfogásáról? Mennyire inkább a hagyományos értékeket pártolják vagy mennyire nyitottak ezekre az ideológiákra?”

-          kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető.

„Egyértelműen azt állíthatjuk, hogy a magyar állampolgároknak az értékstruktúrájában központi, kulcsszerepet játszik a hagyományos családmodell. 95 százaléka a magyar állampolgároknak vélte úgy, hogy igenis dolgozni kell továbbra is azon, hogy a hagyományos családmodell, családi érték megőrzésre kerüljenek és 79 százalékuk véli úgy, hogy továbbra is a hagyományos családmodellt kell erősíteni a fiatalok irányába is és csupán 17 százalék vélekedett úgy, hogy az egyéb alternatív formák felé lenne érdemes lépni. Ebből mindenképp azt a következtetést vonhatjuk le, hogy továbbra is, ahogyan 2010 óta a magyar kormány a családok védelmét illetve a fiatalkorúak védelmét helyezi a középpontba, ezt várja el a magyar társadalom is a magyar kormány részéről.”

-           válaszolta Halkó Petra.

Hír TV

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk  a sorsunkról

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk a sorsunkról

Az Európai Unió intézményei vagyis az Európai Bizottság és az Európai Tanács egyre inkább birodalmi törekvéseket mutat, folyamatosan csökkenteni igyekszik a tagállamok szuverenitását. A kelet-európai országok viszont már megtapasztalták, milyen az, amikor egy központi bizottság és egy tanácsi (szovjet)unió irányít minket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
Milliárdos hitelt kap Lengyelország Washingtontól

Milliárdos hitelt kap Lengyelország Washingtontól

Lengyelország kétmilliárdos hitelt kap haderőfejlesztésre Amerikából, ez lehet a hallgatás ára hogy ne kritizálják Ukrajnát. Az USA közben azt kéri váltsák le a teljes ukrán legfelsőbb bíróságot. A stúdióban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!