2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Magyarország élőben

Hal Melinda: Sok szülő azt gondolja, hogy a szexuális edukáció csak jó lehet

Életveszélyes fenyegetéseket kap, mert kiáll az elvei mellett. A Harry Potter írója szerint Nyugat-Európában agresszívan terjed a gender-propaganda. Kell-e tartania a magyar szülőknek az LMBTQ-lobbitól? A téma kapcsán Hal Melinda pszichológus volt Trombitás Kristóf műsorvezető vendége a Magyarország élőben című műsorunkban.

  • Hal Melinda: Sok szülő azt gondolja, hogy a szexuális edukáció csak jó lehet

- Hogyan fajulhatott így el a helyzet Nyugat-Európában, amit mi innen még mindig elrémüléssel figyelünk

- kérdezte a műsorvezető Hal Melindától

A pszichológus véleménye az: itt egy olyan agresszióról van szó, amit már nem tudnak kezelni az egyes kormányok vagy az ellen oldalak, akik ellensúlyozni tudnák ezt a fajta propagandát. Így fordulhat elő, hogy valakit már fizikai erőszakkal fenyegetnek vagy könyveket is bevonnak csak azért, mert kritizálni merik a gender-propagandát vagy az LMBTQ- mozgalom alapjait.

- Nem az LMBTQ-emberek ellen vannak kritikák, hanem a politikai tartalomterjesztés ellen.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!