2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Magyarország élőben

Habis László: Összefoglalva Eger egy nagyon intenzív fejlődési pályára állt

Megtartotta az önkormányzati választás előtti utolsó ülését az egri közgyűlés, a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Földi-Kovács Andrea műsorvezető beszélgetett Habis Lászlóval, Eger polgármesterével, a Fidesz-KDNP egri polgármester-jelöltjével.

  • Habis László: Összefoglalva Eger egy nagyon intenzív fejlődési pályára állt

Földi-Kovács Andrea műsorvezető reflektált arra, hogy Parragh László, iparkamarai elnök nemrég látogatást tett Egerben, mely alkalommal szóba került, hogy az elmúlt 5 évben a város gazdasági teljesítménye 41 százalékkal, az idegenforgalmi mutató pedig mintegy 65 százalékkal emelkedett. Arra a kérdésre, hogy az elmúlt 5 évből mire a legbüszkébb, Habis László elmondta:

A beruházások minden területen felpörögtek, jelentős útfelújítások és útépítések valósultak meg a városban, az ipari területek is szignifikánsan fejlődtek az elmúlt években. Két kormányzati döntés is született, mely munkahelyteremtő befektetést támogatott, ennek köszönhetően 1000 új munkahely létesült. Habis László elmondta, hogy annak ellenére, hogy Eger nem iparváros nem lehet meg fejlett, magas hozzáadott értéket produkáló ipar nélkül. Az M25-ös gyorsforgalmi út építésének elkezdését pedig az elmúlt évtizedek várostörténetének legjelentősebb változásának értékelni, mely átadását a jövő év közepére datálta a polgármester.

Összefoglalva Eger egy nagyon intenzív fejlődési pályára állt

Az egri összellenzéki jelöltről elmondta, hogy realisztikus, kézzelfogható programot nem tudott felmutatni, viszont időről-időre újabb vádaskodások látnak napvilágot, melyet választási lufikként aposztrofált.

Nagyon finom vagyok akkor, ha azt mondom, hogy nem elegáns a stílusa a kampánynak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!