2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 17:00

Magyarország élőben

György István: Alapvetően a vakcina mennyisége befolyásol mindent

Versenyfutás az idővel. Újabb vakcinaszállítmányok érkeztek - már 3 millió adag van Magyarországon. Miért vonakodik az EU a kínai és az orosz vakcina alapján kiadott védettségi igazolástól? A Magyarország élőben vendége volt György István, az oltási munkacsoport vezetője.

„Hogyan számolnak? Hány embernél sikerül kialakítani a védettséget?”

-        kérdezte Velkovics Vilmos.

„Alapvetően a vakcina mennyisége befolyásol mindent Magyarországon. Az oltási terv szerint annyi oltóhelyet hoztunk létre, hogy amikor az ütemesen szállított vakcinákra számítunk, akkor több mint 5500 oltóhely áll rendelkezésre, és amikor tömeges szakaszba tudunk lépni, akkor majdnem hétezer. Tehát nem oltóhely probléma van, nincs humánerőforrásprobléma, kizárólag a vakcinák száma, mennyisége számít, hogy mennyit tudunk beadni”

-        válaszolta György István.

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!