Krivács András emlékeztetett, nyáron vagy ősszel a szabályok szigorú betartásával, korlátozások mellett tartottak nyitva a vendéglátóhelyek, most pedig már vannak olyan vállalkozók, akik a nyitás érdekében beruháztak is, volt, aki például ózongenerátoros fertőtlenítőgépeket vásárol.
Mindenre felkészültek a kollegák, ami lehetővé tenné a nyári, illetve az őszi eljárási rendben megfogalmazottak szerint az újranyitást
– tette hozzá.
A gasztronómia szövetség elnöke üdvözölte, hogy az újraindításról szóló új nemzeti konzultációban van olyan kérdés, ami arra vonatkozik, hogy aki igazoltan beoltotta magát az szabadabban mozoghasson.
Velkovics Vilmos felvetésére, hogy mikortól szeretnének nyitni, Krivács András elmondta, a vendéglátóegységek felkészültek a nyitásra, higiéniai és egészségügyi szempontból is és odafigyelnek arra, hogy mindenképpen betartsák a szabályokat.
Teljes beszélgetés:
HírTV