2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023

Következik:

Híradó 18:30

Magyarország élőben

Gál Kinga: Nem más ez, mint egy politikai hadjárat

Élő kapcsolás Brüsszelből, a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Zöldhegyi Katalin interjúját hallgathatják meg Gál Kingával, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével Várhelyi Olivér biztosi meghallgatásával kapcsolatban.

  • Gál Kinga: Nem más ez, mint egy politikai hadjárat

Kiszivárogtatott információkból tudhatjuk, mondta el Zöldhegyi Katalin, hogy a zöldek, a szocialisták és a liberálisok elégedetlenek voltak például azzal, hogy Várhelyi Olivér elhatárolódik-e a magyar kormánytól, illetve, hogy biztosi munkája során tudja-e szavatolni például a jogállamiságot.

Hogyan fogadták azt, hogy Várhelyi Olivérnek pótkérdésekre kell majd válaszolnia, a hírek szerint hétfő délig? – kérdezte Zöldhegyi Katalin.

Gál Kingával a Fidesz európai parlamenti képviselője elmondta, hogy a délelőtt lezajlott események tükrében, a Várhelyi Olivértől tapasztalt profizmus és európai elkötelezettség már számos döntéshozót meggyőzött, azonban sajnos látszik, hogy egy előre eldöntött politikai játék zajlik.

Ez a magyar bevándorláspárti ellenzék itteni játéka, ami gyakorlatilag teljesen szembe megy a nemzeti érdekkel és azt mutatja, hogy itt a folyosón vagy a bizottság tagjai között már egyre több helyről jön, hogy mennyire meggyőző, mennyire jó a biztos jelöltünk is, hogy még mindig csak a politikai bosszú kategóriájába sorolható viselkedés van, amely nem összegyeztethető a nemzeti érdek felvállalásával, szégyen ezekre a képviselőkre nézve

– mondta Gál Kingával a Fidesz európai parlamenti képviselőjével

A teljes bejelentkezés: 

 

Írásbeli pótkérdéseket kap Várhelyi Olivér, mivel az európai parlamenti (EP-) frakciók koordinátorai egyelőre nem tudtak megállapodni a csütörtökön meghallgatott magyar biztosjelölt kinevezésének jóváhagyásáról - jelentette be az EP szóvivője.

 

Hír TV

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!