2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Magyarország élőben

Földi-Kovács Andrea távozik a HírTV-től

Több mint 15 éves munkakapcsolat után búcsúzik a HírTV nézőitől Földi-Kovács Andrea, aki újabb szakmai kihívások miatt a jövőben már nem lesz látható a csatornán műsorvezetőként.

  • Földi-Kovács Andrea távozik a HírTV-től

 

„Hálás vagyok a kollégáimnak és a nézőknek, hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint 15 évig volt életem része a HírTV. Itt kezdtem a pályafutásomat és a ranglétrát végig járva szinte minden olyan feladatot elsajátíthattam, amely a modern hírtelevíziózáshoz szükséges. Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat az irányomban, de hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a jövőben másfajta szakmai feladatokkal és kihívásokkal szeretnék foglalkozni." 

– mondta el a váltásról Földi-Kovács Andrea.

Televíziós pályafutását 2005-ben kezdte a HírTV-nél, ahol oknyomozó riporter, hírolvasó, majd főműsoridős politikai és közéleti műsorok állandó vezetője lett. 2015-től két éven át az MTVA Ma este című műsorának lett a háziasszonya, majd az Echo Tv-ben volt látható. A HírTV-hez való visszatérése után a Credo című közéleti magazin és a Magyarország élőben műsorvezetője volt. Több szakmai díjjal és elismeréssel rendelkezik. (2008 – Közönségdíj az Első Közép-Európai Rövid Dokumentumfilm Fesztiválon, a Célpontban bemutatott „Segély-kérők” című oknyomozó riportjáért; 2015 – Csengery Antal Díj; 2016 – Mikszáth Kálmán Díj.)

„Köszönjük Andreának az éveken át tartó lelkiismeretes és odaadó munkáját. Szakmai munkájával nagyban hozzájárult televíziónk sikereihez. Új feladataihoz sok sikert kívánunk!” 

– nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

Földi-Kovács Andrea július 16-án lesz látható utoljára a HírTV-n.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!