2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Magyarország élőben

Földesi Gyula: A valódi érintettek, a diákok várják már a vizsgákat

Szigorú menetrend mellett, de a szakképző iskolákban is elkezdődnek jövő héten a gyakorlati vizsgák, amit a gyerekek és a szülők is egyaránt nagyon támogattak. mondta el a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorában Földesi Gyula, a Soós István borászati szakiskola igazgatója.

  • Földesi Gyula: A valódi érintettek, a diákok várják már a vizsgákat

Földesi Gyula elmondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy a hétfőn kezdődő vizsgákat szabályszerűen és eredményesen bonyolíthassák le a megfelelő intézkedések mellett. Az igazgató szerint minden ellenzéki és szakszervezeti bírálat ellenére, a kormány jól döntött, hiszen a valódi érintettek, a diákok és szülők is várják már a vizsgákat. Melynek nagyon egyszerű oka van, az érettségizők így benyújthatják a továbbtanuláshoz szükséges papírokat elbírálásra, a szakmai vizsgákat tevőket pedig a járványhelyzet elmúltával tárt karokkal fogják várni a szakterületükön a munkaerőpiacon. 

 

A teljes adás:

Hír TV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!