2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Magyarország élőben

Földesi Gyula: A valódi érintettek, a diákok várják már a vizsgákat

Szigorú menetrend mellett, de a szakképző iskolákban is elkezdődnek jövő héten a gyakorlati vizsgák, amit a gyerekek és a szülők is egyaránt nagyon támogattak. mondta el a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorában Földesi Gyula, a Soós István borászati szakiskola igazgatója.

Földesi Gyula elmondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy a hétfőn kezdődő vizsgákat szabályszerűen és eredményesen bonyolíthassák le a megfelelő intézkedések mellett. Az igazgató szerint minden ellenzéki és szakszervezeti bírálat ellenére, a kormány jól döntött, hiszen a valódi érintettek, a diákok és szülők is várják már a vizsgákat. Melynek nagyon egyszerű oka van, az érettségizők így benyújthatják a továbbtanuláshoz szükséges papírokat elbírálásra, a szakmai vizsgákat tevőket pedig a járványhelyzet elmúltával tárt karokkal fogják várni a szakterületükön a munkaerőpiacon. 

 

A teljes adás:

Hír TV

 

 

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Ma reggel kilenc órától rendkívüli migrációs sajtótájékoztatót tart Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó és Vargha Tamás parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!